articles relacionats amb

Anàlisi

alemanya

L’Esquerra alemanya té una nova direcció, però no una estratègia

Després d’anys d’estancament a les enquestes i resultats a la baixa, Die Linke espera que el nou equip de direcció retorni a la formació a la promesa que va ser els anys 2000. Però a mesura que la seva base social a l’antic Est es fragmenta, el partit de l’esquerra no només necessita una altra estratègia de marketing polític, sinó reconstruir les seves arrels a la classe treballadora.
vacuna

Finlàndia disposava d’una vacuna lliure de patents, però va apostar per les grans farmacèutiques

El mes de maig passat, un equip de destacats investigadors finlandesos tenia llista una vacuna COVID-19 sense patent, que podria haver permès als països de tot el món inocular a les seves poblacions sense haver de pagar molts diners. No obstant això, en lloc d'ajudar a la iniciativa, el govern finlandès es va posar del costat de les grans farmacèutiques, mostrant com un model de finançament basat en patents posa el benefici per sobre de la salut pública.
Syriza

La davallada de Syriza

Fa cinc anys, Syriza va guanyar les eleccions a Grècia donant una esperança a l’Esquerra Europea. Costas Isychos, ministre del seu primer govern, explica perquè les ambicions socialistes del partit van esfumar-se.
Tots els articles carregats
No hi ha més articles per carregar

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.