Anuncia’t a Catarsi

Catarsi és una revista de referència de pensament crític en català. Fes servir la revista en paper i/o digital com altaveu per a la teva publicitat. Seguim criteris ètics i professionals per fer arribar continguts a l’audiència de Catarsi.

Publicitat. Confiança
i credibilitat

El nostre codi ètic ens converteix en una plataforma de confiança per a la nostra audiència, que veu la nostra publicitat amb el mateix interès que els nostres continguts editorials.

Per aquest motiu, entre els nostres formats, no trobaràs la possibilitat de contractar continguts patrocinats, ni acceptem anunciants poc ètics, ni publicitat discriminatòria de cap tipus; el respecte i la credibilitat són el primer per a Catarsi.

Com és la nostra audiència

Catarsi atrau a un grup de persones divers i únic. Persones amb curiositat pel món que les rodeja, i que desitgen seguir aprenent, sempre. Els nostres lectors posseixen i alimenten el seu esperit crític cada dia.

Tenen ments obertes, pensen diferent. I també, és clar, passen a l’acció. Són gent que vol canviar el món, a través dels seus actes, però també del seu consum.

Per a més informació o per contractar publicitat, escriu-nos un correu i posa’t en contacte amb nosaltres: [email protected]

Cataris-blau