articles relacionats amb

Socialisme

Per què necessitem un Spotify socialista?

L'explotació dels artistes per part dels serveis de streaming com Spotify va quedar plenament palesa durant la pandèmia, però hi ha una alternativa a la música monopolitzada per les empreses: una plataforma construïda per al bé comú. Un Spotify socialista.

El capital i les seves alternatives

Quina relació hi ha d'haver entre les lleis econòmiques del capital i la lluita de classes? Quines tendències del capitalisme fonamenten l'intent de crear una societat nova? La resposta a aquestes preguntes dibuixarà un o altre programa d'acció per a acabar amb el capitalisme.

La guerra i l’esquerra (I)

L'esquerra socialista té una llarga tradició d'anàlisis, debats i posicions estratègiques (sovint enfrontades) al voltant de la guerra entre estats. Presentem la primera part de l'anàlisi d'aquesta qüestió, recorrent el període que va de la primera internacional a la primera guerra mundial.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.