Search
Close this search box.

articles relacionats amb

Socialisme

Contra la RBU

Albert Devone formula una crítica a la Renda Bàsica Universal (RBU), una proposta que ha anat prenent centralitat en la proposta política de l'esquerra institucional amb l'acceptació de considerables sectors dels moviments socials.

El comunisme és llibertat

Les idees sobre una societat futura no ens portaran per si soles a un futur millor, però les idees poden funcionar com a punts d'orientació per a la lluita col·lectiva. Com hauria de ser el comunisme pel qual lluitem?

Recordant E. P. Thompson

E. P. Thompson, autor de «The Making of the English Working Class», va néixer un 28 d’agost de 1924. La seva obra va reivindicar la història per a les masses populars, i va mostrar en tot moment una resistent esperança en la capacitat d’aquestes per a refer el món.

El comunisme català: mètode i continuïtat històrica

Els valors inherents al model neoliberal i les seves estructures socials estan dissenyats per aïllar-nos dels que ens envolten i de la tradició i la història de la nostra societat. La militància comunista, especialment les fornades més joves, no som una excepció en el si d’aquesta societat, per tant, és necessari fer un esforç col·lectiu per aprendre del bagatge i l’ètica militant dels que ens han precedit en la lluita pel socialisme i l’emancipació de la classe treballadora.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cataris-blau