articles relacionats amb

Socialisme

Mans al timó. Cap al programa cibercomunista

Què tenen en comú el comunisme i la cibernètica? Com ens ajuda la ciència de la informació i el control a desenvolupar mecanismes racionals, justos, eficients i realistes per a planificar l'economia? I sobretot, de quines formes és la planificació superior als sistemes de mercat?

La història es repeteix dues vegades (I & II)

Recentment, Andoni Olarriaga publicava a Naiz dos articles —que reproduïm aquí traduits al català—, sobre la situació política de l'esquerra a Euskal Herria i els debats sobre les diferents estratègies polítiques i organitzacionals a seguir a l'actual cicle. Bloc històric o independència obrera? Insurrecció o aliances ciutadanes? Quines conseqüències poden comportar aquestes disjuntives?

Per què necessitem un Spotify socialista?

L'explotació dels artistes per part dels serveis de streaming com Spotify va quedar plenament palesa durant la pandèmia, però hi ha una alternativa a la música monopolitzada per les empreses: una plataforma construïda per al bé comú. Un Spotify socialista.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.