Ajuda a Catarsi 
(sense liar-te massa)!

Deia Oscar Wilde que és menys arriscat demanar que robar, però que robar és sens dubte molt millor que demanar. Nosaltres, que no podem robar -de moment-, ens conformem amb ser, com deia l’irlandès, les millors d’entre les pobres: descontentes, gastadores, desobedients i rebels, perquè el pobre virtuós i estalviador podrà ser compadit, però en cap cas admirat. I nosaltres volem que la cosa BRILLI.

Així doncs -i només mentre acabem de concretar l’expropiació massiva de la burgesia catalana i d’arreu- us demanem que us escureu una mica més la butxaca per ajudar CATARSI. Cada contribució que feu és un brindis amb xampany a una barraca i una bufetada a la moral botiguera. Així que va, animeu-vos a malbaratar amb nosaltres els quatre duros que ens queden en això de fer la guerra cultural en defensa del socialisme, el feminisme i, si pot ser, que no s’acabi el món.

Utilitzarem les seves dades per gestionar i complir les obligacions legals derivades de la donació. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat
Cataris-blau