articles relacionats amb

Capital-treball

Torna la inflació, desajust monetari o crisi sistèmica?

Els preus augmenten. La inflació es situa a la zona Euro al 4% la més alta des de que l’any 1997 es van començar a publicar dades d’inflació a nivell europeu. A l’Estat espanyol la xifra ha superat els 5 punts, la inflació més alta dels darrers 30 anys. A les portes d'un nou desastre econòmic, està clar que les receptes neoliberals no ens serviran

Reivindicar l´existència mateixa del treball

Classe treballadora. Sindicalisme. Treball assalariat...d’un temps ençà assistim a intents cada vegada més reeixits de desballestar i deformar en profunditat alguns dels conceptes sobre els quals s’ha fonamentat la lluita per la consecució dels actuals drets laborals. Una veritable confrontació cultural, econòmica i social on, de moment, s’imposen amb claredat els postulats neoliberals.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.