Search
Close this search box.

articles publicats per

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Més enllà de la crítica cultural

Presentem un capítol d’‘Un món comú’, el llibre de la filòsofa Marina Garcés recentment editat en català per Tigre de Paper.

Sindicalisme en l’era de les plataformes

Publiquem en obert el debat al voltant dels efectes del capitalisme de plataformes en l'àmbit laboral i els reptes del sindicalisme per enfrontar-s'hi.

Cent Passes #13 Esquerra i seguretat, una relació complicada?

La seguretat ha sigut sempre un tema espinós per l'esquerra. Tanmateix, aquesta qüestió es troba cada cop més sovint a l'agenda pública i en la preocupació dels catalans i catalanes. Sigui per ofensiva mediàtica o per la desprotecció característica de l'era neoliberal, l'esquerra s'ha de plantejar com fer front a la sensació d'inseguretat de la ciutadania.

Encenem la crítica. Radicalitzem la cultura

Catarsi vol ser una eina al servei de l’articulació d’un subjecte polític nacional i de classe i ho vol ser en xarxa i cooperant amb la resta d’iniciatives amb qui comparteix punts de partida i d’arribada.

Retornar al mite per reprendre el camí

És més rellevant que, com independentistes d’esquerres reforcem els nostres propis espais de pensament. Retornar sobre els mites per passar de nou a l’ofensiva sobre el logos. Potser allà hi trobem la inspiració per plantejar nous escenaris de combat.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cataris-blau