articles publicats per

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Retornar al mite per reprendre el camí

És més rellevant que, com independentistes d’esquerres reforcem els nostres propis espais de pensament. Retornar sobre els mites per passar de nou a l’ofensiva sobre el logos. Potser allà hi trobem la inspiració per plantejar nous escenaris de combat.

Cent Passes #11 Futur o mort: com fem sobreviure el català?

En aquest episodi, parlem de l'estat del català tot fent balanç de les polítiques de normalització lingüística des de la Transició fins avui. Davant la greu situació de la nostra llengua, com podem afrontar no ja la seva restauració, sinó la seva supervivència?

Cinc recomanacions catàrtiques per Sant Jordi

Des de Catarsi Magazín us desitgem feliç Sant Jordi, i us fem una breu selecció de llibres per gaudir especialment durant la diada, però també la resta de l’any.

Cent Passes #9 Els reptes i perills de l’economia digital

Uber, Amazon, Facebook... Què són els plataformes i quin és el seu model de negoci? És una novetat en la dinàmica del capitalisme? Els efectes laborals perniciosos són propis d’aquest model o del retrocés general de drets laborals? Totes aquestes qüestions en aquest nou CentPasses on hem comptat amb Elena Idoate, Oriol Arcas i Carles Badenes per mirar de respondre-les.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.