articles publicats per

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Carta

Carta als companys

En aquesta carta adreçada als companys de militància masculins, un grup de dones fa valdre els seus aprenentatges de la lluita kurda.

Cent Passes #7 14F: majoria independentista… per fer què?

Analitzem els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Com interpretar la nova majoria independentista? Ens trobem davant de possibilitats alternatives de govern? Tot això al CentPasses d'avui!

Repúbliques pels drets i les llibertats

Amb l'efemèride de l'11 de febrer de 1873, un grup de mitjans fem una crida a reivindicar políticament repúbliques amb aspiració democràtica i de justícia social

Cent Passes #6 Catalunya… un sol poble?

En aquest programa parlem amb Júlia Ojeda, investigadora a la UOC sobre literatura catalana, Miquel Vila i Arnau Barquer del marc cultural de la normalització i els seus resultats. Després de 40 anys, podem dir que Catalunya és un sol poble?

Cent Passes #5 I la CUP… què?

En aquest programa analitzem amb Eulàlia Reguant i Albert Noguera els reptes que té la CUP per endavant, un cop clos el cicle polític obert el 2017 i en un nou context de crisi provocada per la pandèmia.

Michel Foucault

Inscriu-te al curs per accedir al contingut virtual!

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.