articles publicats per

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

Cinc recomanacions catàrtiques per Sant Jordi

Des de Catarsi Magazín us desitgem feliç Sant Jordi, i us fem una breu selecció de llibres per gaudir especialment durant la diada, però també la resta de l’any.

Cent Passes #9 Els reptes i perills de l’economia digital

Uber, Amazon, Facebook... Què són els plataformes i quin és el seu model de negoci? És una novetat en la dinàmica del capitalisme? Els efectes laborals perniciosos són propis d’aquest model o del retrocés general de drets laborals? Totes aquestes qüestions en aquest nou CentPasses on hem comptat amb Elena Idoate, Oriol Arcas i Carles Badenes per mirar de respondre-les.

Cent Passes #8: Les conseqüències del Brexit

En aquest episodi, comptem amb el convidat Daniel Cetrà, investigador del Centre on Constitutional Change, amb qui parlem de les conseqüències que està tenint el Brexit especialment per la configuració de l'unionisme anglès i el desenvolupament dels nacionalismes escocès i irlandès en el Nord d'Irlanda.
Carta

Carta als companys

En aquesta carta adreçada als companys de militància masculins, un grup de dones fa valdre els seus aprenentatges de la lluita kurda.

Cent Passes #7 14F: majoria independentista… per fer què?

Analitzem els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Com interpretar la nova majoria independentista? Ens trobem davant de possibilitats alternatives de govern? Tot això al CentPasses d'avui!

Repúbliques pels drets i les llibertats

Amb l'efemèride de l'11 de febrer de 1873, un grup de mitjans fem una crida a reivindicar políticament repúbliques amb aspiració democràtica i de justícia social

Cent Passes #6 Catalunya… un sol poble?

En aquest programa parlem amb Júlia Ojeda, investigadora a la UOC sobre literatura catalana, Miquel Vila i Arnau Barquer del marc cultural de la normalització i els seus resultats. Després de 40 anys, podem dir que Catalunya és un sol poble?

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.