articles relacionats amb

Internacional

Cuba

Cuba, l’esperança sobirana per fer front la COVID-19

Abans de la revolució la major part dels medicaments i productes sanitaris a Cuba eren importats o elaborats al país a través d'empreses filials de multinacionals farmacèutiques. És a partir del triomf de la Revolució Cubana l'any 1959 on tot canvia: la consideració dels medicaments com a propietat social va posar les primeres pedres del que avui és la indústria farmacèutica cubana, que ha estat un element clau en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.
alemanya

L’Esquerra alemanya té una nova direcció, però no una estratègia

Després d’anys d’estancament a les enquestes i resultats a la baixa, Die Linke espera que el nou equip de direcció retorni a la formació a la promesa que va ser els anys 2000. Però a mesura que la seva base social a l’antic Est es fragmenta, el partit de l’esquerra no només necessita una altra estratègia de marketing polític, sinó reconstruir les seves arrels a la classe treballadora.
Syriza

La davallada de Syriza

Fa cinc anys, Syriza va guanyar les eleccions a Grècia donant una esperança a l’Esquerra Europea. Costas Isychos, ministre del seu primer govern, explica perquè les ambicions socialistes del partit van esfumar-se.
Tots els articles carregats
No hi ha més articles per carregar

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.