De classe i amb classe

un blog en col·laboració amb nacho pato

El conflicte a Betevé: retallar drets laborals o 2M d’euros de sous o hi haurà ERO

Tot i arrossegar pèrdues any rere any per mala gestió, ara, després de perdre més de 200 judicis per cessió il·legal de treballadors i haver internalitzat tota la plantilla, betevé es queixa de l’augment de massa salarial i exigeix alliberar 2 milions d’euros de pressupost per poder fer producció externa. En contra de les externalitzacions i els acomiadaments que ja s’han donat, #Salvembetevé ha aconseguit més de 2.400 adhesions d’entitats i individualitats del món de la cultura i la societat.
Correos

La vaga de Correos: un missatge de solidaritat

Les mobilitzacions entre la plantilla de Correos es succeeixen periòdicament contra càrregues abusives de treball, canvis en els mètodes i horaris de repartiment i contra la priorització de paqueteria gestionada per la filial Correos Express davant el sistema de servei postal universal.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.