articles relacionats amb

L'era del malestar

Depressió i recuperació enmig de la voràgine

La depressió està molt condicionada per diferents característiques socioculturals, com el cisheteropatriarcat i el sistema econòmic capitalista. Però aquest malestar social es pot pal·liar a força de col·lectivitat i de suport mutu. És a dir, si el sistema cultural actual ens aboca a la competència, a l’individualisme i a l’autosuficiència, l’única manera de fer-hi front és amb reciprocitat, cures col·lectives i autonomia.

Més enllà del pa, sostre i treball

La batalla per la justícia social és, en certa manera, el camp real de la prevenció primària en salut mental. En un context on estar malalt moltes vegades és producte directe de les condicions de vida i treball, la politització dels malestars ens permet impugnar un model de vida al servei de l’acumulació capitalista.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.