7 raons per subscriure’t a Catarsi!

7 raons per subscriure’t a Catarsi!

7 raons per subscriure’t a Catarsi!

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Necessites estar registrada per poder guardar articles

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Necessites estar registrada per poder guardar articles

Com podeu imaginar, els projectes cooperatius i especialment aquells que han nascut fa poc estem força preocupats per tota aquesta situació… Des de Catarsi estem totalment entregats a la tasca diària que fem. Una tasca amb molt d’esforç darrere i que creiem del tot rellevant en aquests moments de crisi, incertesa i… catarsi, és clar! Una tasca que malauradament no és fàcil ni barata però que fem amb tot l’entusiasme per seguir afilant les eines del pensament crític!

Per aquesta raó us volem agrair el suport que ens doneu i per totes aquelles que encara no ho feu, no patiu, mirarem de convèncer-vos durant aquesta setmana per a què us feu subscriptores de la revista i així poder enfortir encara més aquest teixit imprescindible per seguir essent una revista de referència del pensament crític en català!

1a raó: Perquè per transformar el món, primer cal entendre’l

Catarsi és un projecte que vol contribuir en la generació i difusió de pensament crític, des d’una perspectiva socialista i feminista. Els debats d’avui, són les idees que ens mouen pel demà!

2a raó: Som un projecte independent

Catarsi som una veu independent de l’esquerra catalana. No som l’òrgan d’expressió de cap espai i apostem per la pluralitat des del nostre projecte editorial.

3a raó: Som un projecte cooperatiu

El cooperativisme és l’expressió que altres formes de producció és possible i necessària per un sistema econòmic que no es basi en l’explotació del treball aliè. Catarsi és un projecte més de la cooperativa cultural Cultura21

4a raó: Fugim de la immediatesa. Apostem pels debats necessaris, no els urgents.

Volem posar les llums llargues. L’esquerra necessita fugir de dinàmiques tòxiques i personalismes. A Catarsi no trobaràs debats sorgits al TL de Twitter, sinó preocupacions genuïnes de militants, activistes i pensadores per posar les necessitats del nostre poble al centre.

5a raó: No només ens agrada el què sinó el com 

No som (només) un projecte per elits il·lustrades. Apostem per un format gràfic fresc, actualitzat, atractiu i còmode. Perquè no és només el què sinó el com. A Catarsi trobaràs el compromís per la qualitat dels textos però també dels acabats.

6a raó: Projecte consolidat

Des que vam arrencar fa poc més d’un any, no hem parat de créixer! Aquesta crisi però ens impedeix el bon funcionament de la revista i per això hem d’arribar a 1000 subscriptores!

7a raó: Un projecte íntegrament en català

Els darrers anys la realitat social catalana ha implicat un nombre creixent de reptes. Ens cal un espai propi de reflexió, alhora que hem d’aprendre a traduir debats i reflexions similars d’altres indrets del món. Catarsi vol ser un vehicle més en aquesta transmissió.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vols que t'informem de les novetats de Catarsi Magazín?

Les dades personals s’utilitzaran per l’enviament d’informació i promocions. El responsable és Cultura 21, SCCL. L’usuari pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets que l’assisteixen mitjançant correu electrònic a [email protected]. Pot consultar aquí la política de privacitat.

Comentaris

7 raons per subscriure’t a Catarsi!

Notificacions
Notificació per rebre
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LLEGIR COMENTARIS OCULTAR COMENTARIS

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.