David Peace, l’escriptor working class

David Peace, l’escriptor working class

  • Guarda't l'article

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Necessites estar registrada per poder guardar articles

Entrevista a David Peace escriptor de GB84 el llibre clau per entendre les vagues de miners que van posar en joc al capitalisme britànic.

El 1984 va marcar un abans i un després a la història del Regne Unit. Els miners britànics iniciaven una vaga d’onze mesos contra les mesures privatitzadores de la Dama de Ferro, Margaret Thatcher.

David Peace, escriptor britànic de novel·la negra i narrador excel·lent de la classe obrera britànica ens explica aquesta lluita dels miners a GB84 publicat en castellà per Hoja de Lata.
Durant el festival BCNegra ens va visitar a Barcelona on vam tenir l’oportunitat d’entrevistar-lo a la Llibreria La Carbonera del Poble Sec.

Peace ens parla de la relació del Partit Laborista amb el moviment obrer i sindical, el conflicte de les mines, la seva narrativa ferotge i del naixement del Corbynisme com una nova esperança per a la classe obrera britànica.

L’entrevista l’han fet la membre del consell editorial de Catarsi, Carlota Freixenet i a les càmeres i la producció Xavier Monge del comitè de redacció i Javier Blanco, director de cinema. Agraïm a David Peace, a la Laura i el Dani d’Hoja de Lata editorial i a les companyes de La Carbonera.

  • Guarda't l'article

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Necessites estar registrada per poder guardar articles

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vols que t'informem de les novetats de Catarsi Magazín?

Les dades personals s’utilitzaran per l’enviament d’informació i promocions. El responsable és Cultura 21, SCCL. L’usuari pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets que l’assisteixen mitjançant correu electrònic a [email protected]. Pot consultar aquí la política de privacitat.

El consell de redacció de Catarsi està format per Xavier Monge, Arnau Carné, Núria Gibert i Nil Saladich.

Notificacions
Notificació per rebre
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.