articles publicats per

Comitè de redacció Catarsi

Comitè de redacció Catarsi

El consell de redacció de Catarsi està format per Xavier Monge, Arnau Carné, Núria Gibert i Nil Saladich.
canvi-climatic

10 punts per a una revolució climàtica

Les lluites per exigir una alternativa ecològica i social s’estan estenent per arreu d’Europa. A Bèlgica, el Partit del Treball de Bèlgica ha decidit prendre partit en la lluita i ha presentat 10 polítiques ecologistes per revertir de manera decidida els nivells de contaminació. Si arreu d’Europa, també a casa nostra, l’esquerra no es posiciona, pot quedar desplaçada. I no només això: les mesures per revertir el canvi climàtic seran superficials i poc efectives. Només polítiques que vagin a l’arrel mateixa del sistema capitalista podran revertir la situació.

David Peace, l’escriptor working class

Entrevista a David Peace escriptor de GB84 el llibre clau per entendre les vagues de miners que van posar en joc al capitalisme britànic.

II Congrés Catarsi – El poder erigit en llei

Els propers 29 i 30 de març se celebra el II Congrés Catarsi, que sota el títol "El poder erigit en llei" farà una aproximació crítica al sistema jurídic amb perspectiva de classe.

Una catarsi necessària. Editorial

Som Catarsi un projecte de pensament crític que pretén contribuir al debat polític i a la reflexió de fons, la qual cosa permeti reforçar i fer avançar les idees i el discurs de l’esquerra. I ho farem des del marxisme i en català.
Tots els articles carregats
No hi ha més articles per carregar

El primer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Scroll to Top

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.