Publiquem en obert el debat al voltant dels efectes del capitalisme de plataformes en l'àmbit laboral i els reptes del sindicalisme per enfrontar-s'hi.

Debat realitzat el 17 de febrer de 2021 amb Tito Álvarez, coordinador d’Elite Taxi, Núria Soto, membre de RidersxDerechos i de la cooperativa Menskas i Carlos del Barrio, secretari de polítiques sectorials i sostenibilitat de CCOO de Catalunya. Moderat i conduït per Òscar Simón.

El debat forma part del número especial Quadern Catarsi El Treball contra l’Algoritme, publicat durant l’hivern-primavera de 2021 i que compta amb col·laboracions d’investigadors i activistes al voltant del capitalisme de plataformes i el seu model de negoci. Podeu adquirir el número aquí.

Vols que t'informem de les novetats de Catarsi Magazín?

Les dades personals s’utilitzaran per l’enviament d’informació i promocions. El responsable és Cultura 21, SCCL. L’usuari pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets que l’assisteixen mitjançant correu electrònic a [email protected]. Pot consultar aquí la política de privacitat.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cataris-blau