articles publicats per

Salvador Lladó

Salvador Lladó

Doctor en microbiologia ambiental i biotecnologia (Universitat de Barcelona). Membre de l’Observatori Crític del Canvi Climàtic i Extinction Rebellion Barcelona. 

Coronavirus i emergència climàtica

L'epíleg de la segona edició de La bossa o la vida (Tigre de Paper, 2020) arriba enmig d'una crisi sanitària que evidencia un cop més les greus implicacions ecològiques del sistema capitalista.

Green New Deal: solució o consol?

El Green New Deal es presenta com un paquet de mesures per a mitigar l’emergència climàtica i energètica, augmentar justícia social però sense haver de renunciar al creixement econòmic. La velocitat amb la que aquesta corrent de pensament està esdevenint hegemònica dins de certs moviments ecologistes és directament proporcional a la seva possible ineficàcia.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.