Cent Passes #10 De l’assalt als cels al govern, 7 anys de Podemos

Analitzem un dels fenòmens polítics més rellevants del darrer cicle, el sorgiment de Podemos i el seu pas de força d'oposició a força de govern.

“Cal prendre el cel per assalt, no per consens”. Parafrasejant a Marx, Pablo Iglesias plantejava la presa del poder d’una força pels de baix enmig de la crisi política oberta durant el 15M. Set anys més tard, Podemos governa juntament amb el PSOE en un govern de coalició. Què n’ha sigut del projecte original? Per quines vicissituds ha passat? 

En parlem a CentPasses amb Maria Corrales, responsable de l’àrea de discurs d’EnComúPodem i els nostres col·laboradors habituals Joan Miró i Carles Badenes. 

No et perdis cap episodi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vols que t'informem de les novetats de Catarsi Magazín?

Les dades personals s’utilitzaran per l’enviament d’informació i promocions. El responsable és Cultura 21, SCCL. L’usuari pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets que l’assisteixen mitjançant correu electrònic a [email protected]. Pot consultar aquí la política de privacitat.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.