Cent Passes #12 Catalunya, una fàbrica de turistes

En aquest episodi parlem amb el periodista econòmic Ramon Aymerich a tenor del seu darrer llibre, La fàbrica de turistes, on fa una anàlisi crítica del desenvolupament del sector turístic i les factures que ha generat aquest al teixit productiu català. Plantegem si la pandèmia ha generat possibilitats de fer un gir de timó en relació al model econòmic del país i com fer-lo limitant el turisme i incentivant altres sectors de major valor afegit. 

No et perdis cap episodi!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email

Vols que t'informem de les novetats de Catarsi Magazín?

Les dades personals s’utilitzaran per l’enviament d’informació i promocions. El responsable és Cultura 21, SCCL. L’usuari pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets que l’assisteixen mitjançant correu electrònic a [email protected]. Pot consultar aquí la política de privacitat.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.