articles publicats per

Sergi Cot

Sergi Cot

Sergi Cot

Ecocidis: Aturar la impunitat per aturar la destrucció.

Tipificar l’ecocidi com a crim contra la humanitat i la vida perseguible davant el Tribunal Penal Internacional és crucial per col·lapsar l’expansió fòssil del capitalisme i per preservar la biodiversitat i la vida. Un clima benigne i el Sud Global serien els seus beneficiaris directes. L’anticapitalisme té un poderós aliat en la justícia ambiental i climàtica sense fronteres.

Límits ecològics i autolimitació: Una ressenya de Giorgos Kallis

La qüestió dels límits és inherent a tota societat humana i, sens dubte, cada vegada més rellevant en un context d’escassetat que s’encamina als límits biofísics del planeta. En totes les seves derivades, funcions i formes, ha configurat i configurarà sempre l’existència de l’ésser humà. L’ètica dels límits és un projecte polític i cultural que constitueix el fonament d’una societat en equilibri.

Ampliació del Prat: Embarcant cap al col·lapse climàtic

El moviment ecologista català ha d’utilitzar la impugnació al xantatge que s’ha fet amb l’avantprojecte de l’ampliació per convertir-ho en el catalitzador necessari per tornar als carrers, mobilitzar-se, i convertir-se en un pol de pressió política constant, sobretot pel govern català.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.