articles publicats per

Peter Hudis

Peter Hudis

Peter Hudis és autor del Monthly Review Press i professor de filosofia a l’Oakton Community College d’Illinois (Estats Units). Actualment és editor general del que serà el 14è volum de The Complete Works of Rosa Luxemburg, un projecte internacional que vol treure a la llum l’obra íntegra d’aquesta reconeguda teòrica social, i del qual de moment s’han publicat dos volums: Economic Writings 1 i 2. Hudis també ha coeditat dues altres obres sobre Luxemburg: The Rosa Luxemburg Reader, juntament amb Kevin B. Anderson, per a Monthly Review Press, i The Letters of Rosa Luxemburg, amb George Adler i Annelies Laschitza. D’entre els seus altres llibres destaquen Marx’s Concept of the Alternative to Capitalism: Historical Materialism, Marx’s Concept of the Transcendence of Value Production i Frantz Fanon: Philosopher of the Barricades.

La idea marxiana del socialisme

Malgrat l’obra de Karl Marx segueix tenint una enorme influència en els debats sobre la naturalesa del capitalisme, una de les dimensions menys teoritzades del seu corpus de pensament és la idea que tenia de la societat que ha de substituir el capitalisme.
Tots els articles carregats
No hi ha més articles per carregar

El segon número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.