articles publicats per

Grace Blakeley

Grace Blakeley

Grace Blakeley és redactora de Tribune i autora de Stolen: How Finance Destroyed the Economy and Corrupted Our Politics (Repeater, 2019).

És l’hora de fer pagar els especuladors del clima

Mentre es baten rècords de calor i els incendis forestals causen estralls, les empreses energètiques anuncien uns beneficis rècord que son resultat directe de la cobdícia d’uns gegants dels combustibles fòssils que han mentit sobre el seu paper en la creació de la crisi climàtica.

Apujar els tipus d’interès és un atac als treballadors

La dreta pretén resoldre la crisi inflacionària com ja ho va fer a la dècada dels 70: amb contenció salarial, un augment dels tipus d'interès i la derrota d’una classe treballadora que ja està patint. Així fan la guerra de classes els economistes.

L’extrem centre, en guerra amb l’esquerra

Tant a Gran Bretanya com als Estats Units, el centre polític ha aixecat el cap i declarat la guerra a l’esquerra. Les seves polítiques només aconseguiran aprofundir la crisi actual.

Com el partit laborista va perdre a la classe treballadora

A les eleccions del 2019 els votants amb salaris baixos van optar per donar el seu suport més als conservadors que no pas als laboristes. La decisió del partit d’alinear-se amb l’establishment per la qüestió del Brexit ha estat la gota que ha fet vessar el vas.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cataris-blau