articles publicats per

Georgina Monge

Georgina Monge

Georgina Monge

Militant feminista i membre de la Crida per Sabadell. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Postgraduada en Gènere i Igualtat i Màster en Gènere i Ciutadania.

Per un amor anticapitalista

Ens hem desconnectat de l’amor? El veiem només des del cinisme? La societat capitalista ha permeat en totes les esferes vitals fins al punt que ja no dediquem temps a l'amor perquè no és productiu? Aquestes i altres preguntes són les que es fa Jennifer Guerra al seu llibre «El capital de l’amor. Manifest per un eros polític i revolucionari», editat recentment per l’editorial Tigre de Paper.

Apocalipsi amorós

Estem davant del final de l’amor? Aquesta és la pregunta que es fa Eva Illouz al seu assaig «El fin del amor», en el qual reflexiona sobre com el capitalisme ha calat tan profundament en les nostres relacions que fins i tot l’amor s’ha convertit en un acte de consum dins d’un mercat neoliberal.

Una mirada feminista a la Covid-19

La pandèmia global provocada per la Covid19 està venint de la mà d’una crisi que té efectes presents, però que tindrà efectes futurs devastadors en l’economia. No ens podem permetre una aproximació a aquesta pandèmia, que sigui neutra al gènere i a la classe.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.