articles publicats per

Duran Matamoros

Duran Matamoros

Economista i estudiant de Ciències Polítiques. Militant de Jovent Republicà, participa d’espais com UCFR o l’Espai Jove de Memòria Històrica Rasprava.

El Batalló Azov: de hooligans neo-nazis a la Guàrdia Nacional d’Ucraïna

Com pot un grup de hooligans neo-nazis arribar a formar part de l’exèrcit d’un país suposadament democràtic, crear el seu propi partit polític des de l’àmbit militar, rebre finançament i entrenament per part de l’OTAN i els Estats Units i influenciar l’extrema dreta d’arreu del món? Aquesta és la història del Batalló Azov.

Ordo Iuris: la ment pensant darrere l’extrema dreta europea

Darrerament hem vist com s'han promulgat polítiques antiavortistes i LGTBIfòbiques a països com Polònia, Hongria i Romania. Darrere de totes elles s'hi totes elles s'hi troba una mateixa organització, Ordo Ouris, una fundació cabdal per a l'extrema dreta en el seu objectiu de transformar la seva ideologia fonamentalista en polítiques que atempten contra els drets fonamentals.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.