articles publicats per

Daniel Escribano

Daniel Escribano

Daniel Escribano és col·laborador de Catarsi. Juntament amb Àngel Ferrero, ha compilat i traduït l’antologia de textos de James Connolly La causa obrera es la causa de Irlanda. La causa de Irlanda es la causa obrera. Textos sobre socialismo y liberación nacional (Txalaparta, 2014).

El vol gal·linaci de l’independentisme «no-nacionalista»

En el context actual, qualsevol proposta de replantejament de la construcció nacional (o «republicana») que no s’acompanyi d’una estratègia per a redistribuir la renda, millorar les condicions materials de la majoria de la població i conquerir les diverses sobiranies i que no problematitzi la relació amb la UE no passa de polèmica de vol gal·linaci.

L’enduriment de la democràcia militant per la via jurisprudencial

Darrera entrega de l'anàlisi sobre la democràcia "militant" espanyola. L'enduriment de la democràcia espanyola s'ha efectuat principalment a partir de la jurisprudència i l'atribució de funcions executives a òrgans no juidicals, com el TC o les juntes electorals.

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.