articles publicats per

Antoni Soy

antoni-soy

Antoni Soy

(Ripoll 1950). Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona. Autor del llibre Sortir de l’euro per sortir de la crisi?

Hipòtesis geopolítiques sobre cap a on sembla anar el món

Un recorregut pels escenaris geopolítics que es van desplegant amb el -ja no tan- nou segle. La crisi de la globalització, la del neoliberalisme, la de l'esquerra i el populisme ens fan plantejar-nos quines perspectives ens ofereix el segle XXI.

De tuteles i intervencions

A les portes d'un nou govern a la Generalitat, cal tenir en compte l'entramat institucional que manté la institució tutelada i intervinguda.
terra

La CUP, a la terra de la CUP

La CUP ha seguit fent política des de la seva terra. El preacord amb ERC ha aconseguit posar el focus en les polítiques que permetrien eixamplar l'independentisme.

Catàstrofe o revolució

Com més a prop estem de la catàstrofe, també estem més a prop d'una revolta de les classes subalternes

Unió Europea i COVID-19: entre la pastanaga i el bastó

Els fons arribats de la UE en la forma del programa Next Generation Fund han sigut reuts amb entusiasme a Catalunya i l'Estat espanyol, però hi ha pocs motius per alegrar-se d'una pastanaga que pot tenir conseqüències ja conegudes.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.