articles publicats per

Àngel Ferrero

angel-ferrero

Àngel Ferrero

Periodista i traductor. Ha publicat, conjuntament amb altres autors, La quinta Alemania (Icaria, 2013) i El último europeo (La oveja roja, 2014)
botellades

In vino veritas? Les botellades com a símptoma

L'esquerra política i els moviments socials han de desenvolupar una tasca de construcció de teixit social alternatiu i participatiu si no volem viure en una espiral decadent d'alienació social i esclats de violència.
David Fernández

David Fernàndez: «La pregunta no és on són les places, sinó on som nosaltres»

El periodista i ex-diputat de la CUP David Fernàndez parla sobre els 10 anys del moviment dels ‘indignats’ a Espanya, per què va tenir un caràcter particular a Catalunya i per què cal «fer una reflexió equilibrada entre el que s’ha fet, el que no s’ha fet, el que s’ha fet malament i el que queda per fer».
teletreball

Treballar amb / després de la COVID-19

El teletreball està esdevenint la nova realitat laboral de milers de treballadors. En l'actual marc de relacions, això implica més hores extres, estrès i dificultat per organitzar-se

Podemos a Europa: canvio Leviatan per Behemoth

La proposta de Podemos a Europa, pel que sembla, és canviar un monstre com el Leviatan per un altre encara més gran, com el Behemoth. Digueu-li desorientació per no dir-li desconeixement, i per no pensar una altra cosa.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Subscriu-te a Catarsi Magazín per impulsar el pensament crític en català. Uneix-te a la comunitat KULT per una cultura radical. 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.