articles publicats per

Àngel Ferrero

angel-ferrero

Àngel Ferrero

Periodista i traductor. Ha publicat, conjuntament amb altres autors, La quinta Alemania (Icaria, 2013) i El último europeo (La oveja roja, 2014)
teletreball

Treballar amb / després de la COVID-19

El teletreball està esdevenint la nova realitat laboral de milers de treballadors. En l'actual marc de relacions, això implica més hores extres, estrès i dificultat per organitzar-se

Podemos a Europa: canvio Leviatan per Behemoth

La proposta de Podemos a Europa, pel que sembla, és canviar un monstre com el Leviatan per un altre encara més gran, com el Behemoth. Digueu-li desorientació per no dir-li desconeixement, i per no pensar una altra cosa.

Viena resisteix com a bastió socialdemòcrata

La victòria del SPÖ a la capital austríaca demostra que l’electorat recompensa les polítiques socials quan van de debò. Els resultats, però, se celebren amb cautela i no són extrapolables a la resta del país, i menys encara d’Europa.

Trump o l’impossible retorn al statu quo ante

Arrenca la campanya per les presidencials als EUA amb una gran incertesa. Si bé el demòcrata Joe Biden sembla el favorit, la desafecció entre el seu electorat i la incomprensió respecte els canvis que ha patit els EUA poden tornar a donar la victòria a Donald Trump.

Rússia: una nova crisi en l’horitzó?

De manera completament inesperada, el govern rus va anunciar el passat 15 de gener la seva dimissió. Quins corrents de fons l'expliquen i quin paper hi jugaran les forces d'esquerres?

L’encara més gran coalició

Una de les metàfores més estimades pels comentaristes a l’hora de parlar de l’extrema dreta és la de la l’ou de la serp, seguint la…

El tercer número de Catarsi ja és aquí!

Amb la subscripció en paper t’enviem Catarsi a casa

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.