articles publicats per

Àngel Ferrero

angel-ferrero

Àngel Ferrero

Periodista i traductor. Ha publicat, conjuntament amb altres autors, La quinta Alemania (Icaria, 2013) i El último europeo (La oveja roja, 2014)
David Fernández

David Fernàndez: «La pregunta no és on són les places, sinó on som nosaltres»

El periodista i ex-diputat de la CUP David Fernàndez parla sobre els 10 anys del moviment dels ‘indignats’ a Espanya, per què va tenir un caràcter particular a Catalunya i per què cal «fer una reflexió equilibrada entre el que s’ha fet, el que no s’ha fet, el que s’ha fet malament i el que queda per fer».
teletreball

Treballar amb / després de la COVID-19

El teletreball està esdevenint la nova realitat laboral de milers de treballadors. En l'actual marc de relacions, això implica més hores extres, estrès i dificultat per organitzar-se

Podemos a Europa: canvio Leviatan per Behemoth

La proposta de Podemos a Europa, pel que sembla, és canviar un monstre com el Leviatan per un altre encara més gran, com el Behemoth. Digueu-li desorientació per no dir-li desconeixement, i per no pensar una altra cosa.

Viena resisteix com a bastió socialdemòcrata

La victòria del SPÖ a la capital austríaca demostra que l’electorat recompensa les polítiques socials quan van de debò. Els resultats, però, se celebren amb cautela i no són extrapolables a la resta del país, i menys encara d’Europa.

Trump o l’impossible retorn al statu quo ante

Arrenca la campanya per les presidencials als EUA amb una gran incertesa. Si bé el demòcrata Joe Biden sembla el favorit, la desafecció entre el seu electorat i la incomprensió respecte els canvis que ha patit els EUA poden tornar a donar la victòria a Donald Trump.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cerca a Catarsi

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.