Search
Close this search box.

articles publicats per

Àngel Ferrero

angel-ferrero

Àngel Ferrero

Periodista i traductor. Ha publicat, conjuntament amb altres autors, La quinta Alemania (Icaria, 2013) i El último europeo (La oveja roja, 2014)

El «Evroremont» de Yolanda Díaz

La derogació de la reforma laboral del 2012 havia estat la promesa estrella de Díaz, però el temps que s’ha dedicat a parlar-ne és inversament proporcional al contingut de la mateixa. De modificacions, en trobem moltes, però de substancials com per revertir la realitat laboral existent, cap ni una.

Rafael Poch: «Qualsevol dia tindrem una segona versió de la crisi del Carib»

Després d’haver treballat durant dècades com a corresponsal a diverses capitals mundials (Berlín, Moscou, Beijing i París) per al diari La Vanguardia, Rafael Poch-de-Feliu (Barcelona, 1956) va tornar fa uns anys a Catalunya, des d’on segueix escrivint malgrat tot sobre els afers mundials. En aquesta entrevista, Poch-de-Feliu parla de l’estat de salut del periodisme i l’evolució recent dels països dels quals va informar.
botellades

In vino veritas? Les botellades com a símptoma

L'esquerra política i els moviments socials han de desenvolupar una tasca de construcció de teixit social alternatiu i participatiu si no volem viure en una espiral decadent d'alienació social i esclats de violència.
David Fernández

David Fernàndez: «La pregunta no és on són les places, sinó on som nosaltres»

El periodista i ex-diputat de la CUP David Fernàndez parla sobre els 10 anys del moviment dels ‘indignats’ a Espanya, per què va tenir un caràcter particular a Catalunya i per què cal «fer una reflexió equilibrada entre el que s’ha fet, el que no s’ha fet, el que s’ha fet malament i el que queda per fer».

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

Cataris-blau