articles publicats per

Júlia Ojeda Caba

Júlia Ojeda Caba

Militant del Sindicat de Llogateres. Membre del consell de redacció de Caràcters i actualment treballant amb una tesi sobre els imaginaris de la precarietat en el context postcrisi dins la narrativa catalana actual.

Una Ley de Vivienda que falca el règim

L’anunciada (més que concretada) Ley de Vivienda estatal planteja força dubtes i una rebaixa en els acords de mínims que ha assolit la llei catalana. L’independentisme es trobarà amb un xantatge que haurà de saber sortejar per defensar la sobirania del país.
lloguers

La llei de lloguers, una victòria catalana

La llei de regulació de lloguers pot quedar suspesa en qualsevol moment pel Tribunal Constitucional. A part d’un atac als interessos populars, és una nova envestida contra la sobirania del Parlament de Catalunya. L’única opció, és activar un nou embat institucional i popular per desplegar la llei al territori, articular moviment i construir país.

El nou número de Catarsi ja és aquí!

Subscriu-te ara i te l'enviem a casa!

El nou número ‘D’allò personal a allò polític’ ja és aquí! Més de deu articles, infografies i dossiers de reflexió sobre la lluita feminista a casa nostra i al món! 

Aquest web fa servir cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continueu utilitzant aquest lloc, entenem que hi esteu d'acord.